Twoja wymarzona kuchnia

Struktury które cieszą

Polityka Prywatności

Polityka prywatności/ Obowiązek informacyjny RODO

Administratorzy

Administratorem Twoich danych osobowych będzie firma OBSESJA CENTRUM MODY ANNA BUKOWSKA, ul. Polna 2c/1, 59-300 Lubin, NIP: 691-20-81-698 / REGON: 20237198

Przetwarzane dane osobowe

Podczas realizacji naszych usług przetwarzamy następujące dane: imię, nazwisko, email (w zależności od danych podanych przez użytkownika), adres IP.

Podstawa i cel przetwarzania

Realizacja usług wymaga przetwarzania Twoich danych w celach: odpowiedzi na wysłaną wiadomość, przedstawienia oferty handlowej jeśli taka prośba została wysłana.

Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe?

Przechowujemy Twoje dane osobowe do momentu wniesienia przez Ciebie sprzeciwu wobec takiego przetwarzania.

Jak uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych?

Napisz do nas. Nasze dane kontaktowe znajdziesz w stopce lub w zakładce "Kontakt".

Przekazanie danych:

Podczas realizacji usługi może zajść potrzeba przekazania Twoich niektórych danych do naszych partnerów takich jak firmy spedycyjne, kurierzy itp. w celu na przykład, obliczenia kosztów dostawy itp. o wszelkich takich operacjach zostaniesz na bieżąco informowany, przekazanie danych będzie występowało jedynie jeśli będzie to niezbędne oraz bez ich podania niemożliwa będzie realizacja usługi.

Twoje uprawnienia

Zgodnie z RODO przysługują Ci następujące uprawnienia wobec Twoich danych:
Jeśli udzieliłeś zgody na przetwarzanie danych możesz ją w każdej chwili wycofać.
Masz również prawo żądania dostępu do Twoich danych osobowych, ich modyfikacji, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przeniesienia danych, wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego – GIODO.